Agder Engineering er et lite men dedikert selskap som tilbyr produktutviklingstjenester innen fornybar energi. Vi innehar høy kompetanse innen forskning og utvikling kombinert med fasiliteter for praktisk gjennomføring av prototypebygging.

Agder Engineering leverer spesialdesignet utstyr for forskning og utvikling ved universiteter og høyskoler i tillegg til spesialtilpasset prosessutstyr i industrien. Vi leverer også tjenester innen automasjon og styring, herunder systemdesign og tuning av regulatorer.

Har du eller din bedrift noe som skal utføres? La oss gjøre jobben for dere! Ta kontakt med oss ved å klikke her, og beskriv det som skal gjøres.

For de ulike verkstedene kan vi tilby følgende tjenester:

aktivitet

STÅLARBEID
arrows Kutte
arrows Frese
arrows Dreie
arrows Sveise (MMA, TIG(AC og DC), MIG)
arrows Valse

aktivitet 2

PLAST/TRE/SKUMPLAST
arrows Kutte
arrows Frese
arrows Høvle
arrows Dreie
arrows Sammenføye (lime, skru, spikre)

tekstil

TEKSTIL
arrows Klippe
arrows Sy (overlock, rettsøm, industrimaskiner)
arrows Stifte

 

 

Produkter

Agder Engineering forhandler følgende produkter

mus-max-logo

Vi er nå blitt importør og forhandler i Norge av Mus Max flishuggere.

Mus Max er en av Europas ledende produsenter av flishuggere for proffmarkedet. De produserer også annet utstyr for flishåndtering og landbruk. Mus-Max er et Østerriksk merke som har sine røtter tilbake til 1859. De leverer flishuggere i forskjellige størrelser til enhver kundes behov for kapasitet og pris. Agder Engineering har flishugger til demostrasjon tilgjengelig, ta kontakt for visning.

Air_liquide_logo2

Agder Engineering tilbyr produkter fra Air Liquide i Norge. Vi fører både kjøpeflasker og leieflaske avtaler samt flere andre komponenter fra  Air Liquide. Sjekk airliquide.com for mer informasjon og ta kontakt med oss for en hyggelig pris.

foma norsk

 

Agder Engineering forhandler IPC Foma sine proffprodukter i Norge som støvsugere, høytrykkspylere og vaskemaskiner. Besøk Foma sin Hjemmeside for produkter og ta kontakt med oss for pris.

 

bahco_logo

Vi kan også skaffe alt av varer fra kvalitetsleverandøren Bahco, se deres hjemmeside for produktspekter og ta kontakt med oss for pris.

 

 

Tjenester
Kontakt oss / Agder Engineering / Reddal 20, 4886 Grimstad / +47 908 84 987 / office@agderengineering.no / Vi er på Facebook